koiran kynsien leikkaus

Koiran kynsien leikkaus ja miten leikkaan koiran kynnet helposti?

Koirat eivät tykkää yleensä kynsien leikkaamisesta, mutta on myös yksilöitä jotka tykkäävät (onnittelut! ;)). Kaikkien koirien kynsiä ei välttämättä tarvitse leikata usein, jos ne juoksevat ja lenkkeilevät usein kovilla pinnoilla ja näin kynnet pysyvät lyhyenä. Jotkut koirat taas tarvitsevat varsinkin talvikuukausina jopa viikottain kynsien leikkuuta.

Lue lisää

Miksi koira nuolee tassujaan

Miksi koira nuolee tassujaan?

Kuten muutkin koiran käyttäytymiset, koirat voivat nuolla tai peruskella tassujaan useista eri syistä. Yleisimmät syyt ovat vammat, iho-ongelmat, allergiat, loiset, ruokavalio sekä ikävystyminen tai ahdistuneisuus.

On tavallista, että koirat nuolevat tassujaan ajoittain osana itsepuhdistustaan, etenkin kun ne tulevat sisälle pidemmältä lenkiltä ja käveltyään pölyisellä tai heikkaisella alustalla. Mutta jos koirasi nuolee tasasujaan säännöllisesti ja kiivaasti, on syytä epäille että jotain voi olla vialla. Tässä muutamat syyt, miksi koirat nuolevat tassujaan ja kuinka se voi vaikuttaa koirien yleiseen terveyteen.

Lue lisää

Doggo.fi kansikuva

Doggo.fi koiralähtöinen koiratarvikkeiden erikoiskauppa on nyt avattu! Katso kaikki avajaistarjoukset tästä!

Doggo.fi verkkokauppa on nyt avattu! Valikoimista löytyy koiralähtöiset ja hyväksi todetut tuotteet. Verkkokaupan valikoimaa kasvatetaan mahdollisimman nopeasti ja jos tiedät hyviä koiratuotteita, katso uutinen yhteistyökumppaneiden etsimisestä tästä.

Lue lisää

Etsitään yhteistyökumppaneita

Etsitään kotimaisia yhteistyökumppaneita

Haluamme omalta osaltamme auttaa kotimaisia pk-yrityksiä tällaisella hetkellä ja etsimmekin nyt toden teolla yhteistyökumppaneita. Olet sitten yhden hengen pieni yritys tai vähän isompi joka valmistaa tuotteensa kokonaan suomessa. Olemme kiinnostuneita kaikenlaisista koira-alaan liittyvistä tuotteista mm. valjaista, taluttimista, lisäravinteista, kuljetushäkeistä ja kaikenlaisista erikoisimmista koiraharrastuksiin liittyvistä tuotteista.

Lue lisää

12