ACANA - Koiranruuat

ACANA koiranruokien monipuolinen lihavalikoima vastaa koiran luontaista ravintoa. ACANA koiranruuat ovat biologisesti sopivia ja valmistettu tuoreista alueellisista raaka-aineista. ACANA koiranruuat tehdään alusta loppuun heidän omassa palkitussa keittiössä.

Harmaasusi on lemmikkikoiran läheisin sukulainen. Vuosien saatossa on kehitetty satoja erilaisia koirarotuja, mutta elimistöltään villit koiraeläimet ja lemmikkikoirat ovat yhä samanlaisia. ACANA -ruokien monipuolinen lihavalikoima vastaa koiran luontaista ravintoa. Koiranruuissa ei ole korkeaglykeemisiä hiilihydraatteja, kasviproteiineja, synteettisiä lisäaineita tai mitään muutakaan, mikä ei kuulu koiran luonnolliseen ruokavalioon.

1. Runsaasti lihaa, runsaasti proteiinia

LEMMIKKIKOIRA PYSTYY SYÖMÄÄN SAMAA RAVINTOA KUIN ESI-ISÄNSÄ JA SE MYÖS TARVITSEE SITÄ PYSYÄKSEEN HUIPPUKUNNOSSA. Villien sukulaistensa tavoin lemmikkikoirilla on terävät hampaat, lyhyt ruoansulatuskanava sekä aineenvaihdunta, joka hyödyntää tehokkaasti lihasta peräisin olevaa proteiinia ja rasvaa.ACANA -ruokien valmistukseen käytetään jopa 75 % lihaa. Yli 95 % valmiin ruoan proteiinista on eläinproteiinia, joka ravitsee koirat luonnollisella tavalla

2. Paljon tuoretta lihaa

TUORE LIHA KUULUU KOIRAN LUONTAISEEN RUOKAVALIOON. RAVINTOAINEET OVAT KAIKKEIN LUONNOLLISIMMASSA MUODOSSAAN.

Jopa puolet ACANA -ruoissa käytetystä lihasta, kalasta ja siipikarjasta on tuoretta tai raakaa ja näin ollen täynnä makua ja ravintoaineita.Raaka-aineiden laadun säilyttämiseksi ACANA -koiranruoat valmistetaan matalassa lämpötilassa (90 C°)

3. Monipuolisesti tuoretta lihaa

KOIRAN LUONTAINEN RUOKAVALIO ON MONIPUOLINEN: MUNIA TÄNÄÄN, ANKKA TAI HANHI HUOMENNA JA KALAA SITÄ SEURAAVANA PÄIVÄNÄ. MONIPUOLINEN TUORE LIHA ON BIOLOGICALLY APPROPRIATE™ -FILOSOFIAMME PÄÄPERIAATE

Perinteiset koiranruoat eivät ole yleensä yhtä monipuolisia. Niissä on yleensä vain yhtä eläinraaka-ainetta kuten kanaa tai lammasta. Lisäksi liha on prosessoitua ja harvoin oikeasti tuoretta.ACANA -ruoissa on monipuolisesti tuoretta lihaa – punaista lihaa paikallisilta kasvattajilta, vapaana kasvanutta kanaa ja luonnonkalaa. Proteiinien ja rasvojen monipuolisuus ravitsee ja auttaa pitämään koirasi huippukunnossa.

ACANA tuoretta lihaa

4. Wholeprey™-suhde

KAIKESSA VIISAUDESSAAN LUONTO ON JÄRJESTÄNYT NIIN ETTÄ KOKONAINEN KALA, LINTU TAI RIISTAELÄIN VASTAA KOIRASI LUONTAISIA RAVINTOTARPEITA

Luonnossa koirat ja sudet käyttävät saaliseläimen kokonaan ravinnokseen. Lihasta saa proteiinia ja rasvaa, sisäelimistä kuten maksasta ja mahalaukusta vitamiineja ja kivennäis- ja hivenaineita sekä luista ja rustoista kalsiumia ja fosforia.ACANA WholePrey™ -ruoissa lihaa, sisäelimiä ja rustoja on suhteessa, joka vastaa koiran luonnossa nauttimaa ravintoa. Ravintoaineet ovat luonnollisessa muodossa, joten synteettisten vitamiinien sekä aminohappolisien tarve vähenee huomattavasti.LÄHES KAIKKI ACANA-RUOKIEN RAVINTOAINEET OVAT LUONNOLLISIA, EIVÄT SYNTEETTISIÄ.

SISÄELIMET SISÄLTÄVÄT LÄHES KAIKKIA KOIRAN TARVITSEMIA VÄLTTÄMÄTTÖMIÄ AMINOHAPPOJA, RASVAHAPPOJA, VITAMIINEJA JA KIVENNÄIS- JA HIVENAINEITA. Munuaisissa, maksassa ja mahalaukussa on paljon B-vitamiinia, fosforia, rautaa, magnesiumia, jodia sekä tärkeitä rasvaliukoisia A-,D-,E- ja K-vitamiineja, mitkä kaikki ravitsevat koiraasi luonnollisella tavalla.

5. Vähän hiilihydraatteja

HIILIHYDRAATTEJA PIDETÄÄN LIIKALIHAVUUDEN JA DIABETEKSEN SUURIMPANA SYYNÄ. SILTI TAVALLISET KOIRANRUOAT SISÄLTÄVÄT USEIN YLI 50% HIILIHYDRAATTEJA.

Perinteiset koiranruoat sisältävät usein nopeita hiilihydraatteja kuten riisiä, perunaa ja tapiokaa. Nämä tärkkelykset sulavat nopeasti. Silloin veren sokeriarvo kohoaa äkkiä ja kasvattaa rasvavarastoja, mikä liittyy liikalihavuuteen ja diabetekseen.Luontaisesti sopivat ACANA -ruoat sisältävät matalaglykeemisiä vihanneksia ja hedelmiä kuten kurpitsaa ja talvikurpitsaa. Ne liukenevat verenkiertoon hitaasti, mikä auttaa pitämään verensokerin tasaisena ja vähentämään rasvavarastojen kertymistä.

HIILIHYDRAATIT JA GLYKEEMINEN KUORMA

Glykeeminen kuorma (GK) on tarkin tapa mitata sitä, kuinka ruoka vaikuttaa verensokeriin. Se lasketaan kertomalla hiilihydraatin glykeeminen indeksi (GI) ruoan hiilihydraattimäärällä

Glykeeminen kuorma = Glykeeminen indeksi x Hiilihydraattien määrä grammoina ÷ 100.

Glykeemisessä kuormassa yli 20 on korkea, 11 – 19 keskitasoa ja 10 tai alle matala. ACANA -ruokien matala GK (korkeintaan 10) auttaa ylläpitämään lihasmassaa ja ehkäisee rasvan kertymistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *